Domotica

Domotica kan u onder andere voorzien van comfort in het regelen van de temperatuur in huis, het beheren van audio systemen (in meerdere ruimtes) en het op afstand bedienen van talloze functies via de telefoon, tablet of computer.

Domotica en veiligheid

Op het gebied van veiligheid kan u met domotica rolluiken, gordijnen, deuren, hekken en poorten besturen. Tevens behoren integraties zoals het ontvangen van camerabeelden op uw telefoon en tablet eveneens tot de mogelijkheden. Tenslotte heeft domotica ook op het gebied van milieu diverse voordelen. Hierbij moet u denken aan het aan- en uitschakelen (of dimmen) van verlichting en stopcontacten en het regelen van ventilatie en warmterecuperatie.

Meer weten over domotica?

Kortom, wat betekent domotica voor u als gebruiker? Extra comfort, veiligheid en duurzaam verbruik. Precies volgens de eisen en wensen die u stelt op elk moment van de dag. Wilt u meer informatie over de integratie van domotica? Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0488-745020 voor meer informatie.