Over ons

Sterk Elektrotechniek B.V. is een gemotiveerd, jong en enthousiast team met veel ambitie, waarbij de klant centraal staat.

Sterk Elektrotechniek B.V. is in 2010 opgericht door Nathaniël Sterk. Door de toename van opdrachten moest er al snel uitgebreid worden met vakkundige medewerkers. Om vakmanschap te kunnen leveren, stellen we hoge eisen aan onze medewerkers, Zo kunnen wij de kwaliteit garanderen die u van ons gewend bent.

Door de groei van het bedrijf en de uitbreidingen van onze diensten, hebben Nathaniël Sterk, Niels van de Scheur en Corné van Eldik begin 2018 de krachten gebundeld om als enthousiast, jong en ambitieus team op hun vakgebied, dienstverlener te zijn van kleine tot grote elektrotechnische installaties. Zo kunnen we de verantwoordingen delen en het bedrijf verder de toekomst in leiden, met als motto: ‘Samen staan we Sterk’.

Sterk Elektrotechniek B.V. staat bekend om haar flexibiliteit, enthousiasme en gedrevenheid. Voor ons is het belangrijk om de klant in alle opzichten te ontzorgen, of het nu gaat om een kleine verbouwing of om een groot nieuwbouw project, wij staan altijd voor u klaar! Op deze site vind u al onze diensten wat het bewijs is van vakmanschap en betrouwbaarheid.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier of eventueel telefonisch.