Renovatie

Toe aan renoveren? Het is de kunst goed te kijken wat er allemaal vervangen moet worden. Als Sterk Elektrotechniek helpen we u graag met een goed advies en een goede uitvoering. Samen met u brengen we eerst in kaart wat uw wensen en behoeftes zijn. Vervolgens komen we met een concreet advies en offerte hoe we u het beste kunnen helpen. Meer weten? Bekijk onze projecten of neem direct contact met ons op!

Woningen

Of het nu gaat om elektriciteit in een aanbouw of verbouw of om aanpassingen binnen uw woningen, als Sterk Elektrotechniek staan we graag voor u klaar om u te helpen. Van het plaatsen van nieuwe lichtschakelaars tot en met nieuwe groepenkasten of zelfs een compleet vervanging van uw elektriciteit: wij zorgen voor een sterk eindresultaat!

Utiliteit

In de utiliteit hebben we veel ervaring. Niet alleen met nieuwbouw, maar ook met renovatie. Samen met u bepalen we wat u wilt en wat haalbaar is. Dankzij onze expertise kunnen we u direct van advies voorzien en meedenken om tot een sterk eindresultaat te komen.

Agri

Wanneer u aanpassingen wilt in bijvoorbeeld een stal, denken wij graag met u mee. Wat wilt u precies aanpassen? En wat wilt u op termijn? Door met u mee te denken over de toekomst, kunnen we nu al een elektrotechnische infrastructuur aanleggen die u later kunt uitbreiden.