Nieuwbouw

Toe aan nieuwbouw? Sterk Elektrotechniek kan u helpen met allerlei soorten elektrotechniek als het gaat om nieuwbouw. Als Sterk Elektrotechniek helpen we u graag met een goed advies en een goede uitvoering. Samen met u brengen we eerst in kaart wat uw wensen en behoeftes zijn. Vervolgens komen we met een concreet advies en offerte hoe we u het beste kunnen helpen. Meer weten? Bekijk onze projecten of neem direct contact met ons op!

Woningen

Als Sterk Elektrotechniek helpen wij u graag om de complete elektrotechniek van uw nieuw te bouwen woning te realiseren. Van een compleet adviesdomotica tot en met de complete elektrotechnische installatie.

Utiliteit

Als Sterk Elektrotechniek hebben we diverse projecten gerealiseerd in de utiliteit. Niet alleen met renovatie, maar ook met nieuwbouw. Samen met u bepalen we wat u wilt en wat haalbaar is. Dankzij onze expertise kunnen we u direct van advies voorzien en meedenken om tot een sterk eindresultaat te komen.

Agri

Als Sterk Elektrotechniek hebben we veel ervaring in de agri-sector. Door met u mee te denken over de toekomst, kunnen we nu al een elektrotechnische infrastructuur aanleggen die u later kunt uitbreiden.