Inspectie

Elektriciteit is vanzelfsprekend in woningen en bedrijfspanden. Als Sterk Elektrotechniek zoeken wij continu naar manieren om elektriciteit en de bijbehorende infrastructuur slim op elkaar aan te laten sluiten. Ons deskundig advies helpt u bij het samenstellen van de juiste elektrotechnische installatie. Of het nu gaat om een traditionele installatie of een uitgebreid domotica systeem.

Aanpak elektrotechnisch advies

Tijdens de ontwerpfase van een nieuw te bouwen huis of gebouw komt als snel de vraag naar boven hoe het elektronische circuit eruit zal gaan zien. Het is belangrijk na te denken over de mogelijkheden en functionaliteit van uw installatie. Dit vraagt om een doordachte, deskundige aanpak. Wat zijn uw wensen? Denkt u alleen aan stopcontacten, lichtschakelaars en de tv-aansluiting of bent u toe aan een intelligente installatie, speciaal op u afgestemd zodat u bijvoorbeeld met uw iPhone de verlichting kunt bedienen? Dit vraagt om een doordachte, deskundige aanpak.

Wij helpen u graag met elektrotechnisch advies!

Een hoogwaardige elektrotechnische installatie is van groot belang. Ook in uw woning, kantoor of bedrijfspand. Wij helpen u om dat te realiseren. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op!