Verlichtingsplan

Een compleet lichtplan samenstellen? Sterk Elektrotechniek stelt, volledig naar wens, uw lichtplan samen of het nu gaat om een woning, kantoorgebouw, werkplaats of magazijn.

Prettige leefomgeving

Bij iedere situatie kijken we naar de eisen die gesteld worden vanuit de norm en naar de wensen van de klant.  Bij een op maat gemaakt lichtplan wordt o.a. rekening gehouden met: de wens van de klant, design van armaturen, type aansturing, duurzaamheid, omgeving/ruimte en levensduur.

Door de juiste verlichting toe te passen komt dit de prestaties en gezondheid van mensen ten goede in een kantoor of werkplaats. In uw woning maken we een efficiënt lichtplan waarbij we rekening houden met de inrichting en kleuren van de ruimtes en dit alles op elkaar afgestemd maakt het voor de opdrachtgever een prettige leefomgeving.

Meer weten over lichtplannen?

Wilt u meer informatie over de verlichtingsplannen? Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0488-745020 voor meer informatie.

Bekijk onderstaande video waar we een lichtplan hebben bedacht voor Vredo Dodewaard in samenwerking met de Technische Unie.